Het huisje van Marjan en Remco voldeed ruim aan onze verwachtingen! We hebben heerlijk genoten van de rust en ruimte. Het huisje is van alle gemakken voorzien (vooral in de keuken!) en zeer comfortabel. Voor de verschillende voorzieningen hebben ze mooie handleidingen geschreven.

Tara

Hier kun je heerlijk naar buiten staren. Of pak lekker een boek uit de kast. Heb je hem niet uit als je weer naar huis gaat? Neem gerust mee! Een boek achterlaten mag ook altijd.

De pelletkachel geeft een hele fijne warmte af en is niet heet aan de buitenkant. Veilig voor je kleintje dus. Klap de bank lekker uit en ga languit tv kijken. Onze favoriet!

De woonkamer en de keuken bevinden zich in één ruimte. Wel zo gezellig voor degene die staat te koken. Natuurlijk hangt er in de woonkamer ook een flatscreen tv.

Beneden vind je de ouderslaapkamer. In de zomer van 2016 speciaal ingericht voor jou als huurder. Een splinternieuw tweepersoonsbed van 160 breed. Nieuw matras, nieuwe kussens, tuindeur open en wij zeggen welterusten!

Via een vlizotrap (met veilig traphekje) bereik je deze zolderslaapkamer. De favoriete plek van veel van onze huurders ondanks dat volwassenen niet overal rechtop kunnen staan. Ook deze kamer heeft een muggenhor.

In de kist liggen extra dekens voor als je in de winter komt.  Er staat ook een campingbedje voor je kleintje klaar. De bedden zijn 90 breed en kunnen makkelijk tegen elkaar geplaatst worden om als tweepersoonsbed te dienen.

De badkamer is niet groot, dat zie je wel. Maar maakt dat uit als de douche op een regenval lijkt? Als de vloer verwarmd is? En Als hij brandschoon is? Nee toch…

Fonteintje en wc, kastjes om je toiletspulletjes in op te bergen, zelfs een extra spiegel die maakt dat je ogen van achteren hebt. In de kast liggen heerlijk schone handdoeken voor je klaar.

Linksonder op het plaatje hoort natuurlijk de wc. Maar wat kun je leuk vinden aan een wc op de foto? Hij is net als de rest van het huis brandschoon. En hij zit prima. That’s all.

In de tuin staat een BBQ en een wokbrander. Voor als je voor de hele familie een lekker Thais wokgerecht wilt maken of een kilo scholfilet gaat bakken.

De keuken is in de zomer van 2016 geplaatst en van alle gemakken voorzien. Je kunt dus iedere dag kiezen waar je kookt, buiten of binnen.
Of allebei tegelijk natuurlijk.

En als je het helemaal bont wilt maken, dan gooi je ook nog wat lekkers op de Weber BBQ. Je zal het ook wel aan de keukeninrichting merken, wij houden erg van lekker eten. En van vuur.

In het huis is zelfs een houtgestookte sauna aanwezig! Ja ja, dat betekent fikkie stoken! Hij is niet groot (5m2) maar ideaal om, als de kinderen op bed liggen, samen een rondje sauna te doen.

Daarna in je blootje lekker  buiten uitdampen. Als je echt stoer bent, ga je afkoelen onder de buitendouche. Of je pakt gewoon even de tuinslang. Pas op, het water is koud.

Als beloning kun je daarna lekker met een groot glas hete thee op een ligbed in de tuin naar de sterrenhemel kijken. En daarna misschien nog wel een rondje sauna. Wat zal je lekker slapen!

De tuin

We hechten veel waarde aan hygiëne, veiligheid en kindvriendelijkheid.

En omdat we zelf zo graag in beweging zijn, mag jij onze fietsen gebruiken.

Hoef je ze niet te huren, scheelt weer geld en gedoe.

Het huis wordt voor je komst grondig schoongemaakt, het gras gemaaid en het terras geveegd. In de winter zetten we de kachel vast voor je aan. Tot slot worden de bedden lekker opgemaakt. Trouwens, je hoeft geen huishoudelijke spullen mee te brengen. Alles is aanwezig, vuilniszak, vaatwastabletten en ja, dus ook voor iedere huurder een afwasborstel.

Er staat een dames- en een herenfiets voor je klaar. In mei 2017 zijn hier nieuwe binnen- en buitenbanden op geplaatst, dus je kunt er flink mee op pad. Er staat ook een 20 inch fietsje waarmee je kleine boswachtertje lekker door het park kan crossen. Heb je meer fietsen nodig? In Ommen zijn veel verhuurzaken met goede kwaliteit fietsen.

We hebben een kinderbedje staan en 2 kinderstoelen. Op de zolder is de vlizotrap omringd door een olifantenproof traphekje en verder is er een koolmonoxide/rookmelder aanwezig, (maart 2017) en een brandblusser. De omgeving is superveilig voor kinderen, geen water en geen auto’s in de directe omgeving. Onbezorgd van je vakantie of weekend genieten!